Algemene informatie Contract jeugdzorg Contract wmo

Zorginstelling Connecting Hands

Hulp nodig? Kom binnen, wij luisteren…

Ziet u door de bomen het bos niet meer, in het overweldigende zorgaanbod? Wilt u gewoon hulp, zonder eerst kostbare tijd te verspillen aan de zoektocht naar het juiste adres?
Stap dan eens binnen bij Connecting Hands. Wij schudden u de hand en maken tijd voor een gesprek van mens tot mens. U vertelt, wij luisteren. Want zo begint passende zorg.

Wij verbinden ons met uw persoonlijke verhaal. Want of het nu om uzelf, uw kind of uw partner gaat, elk mens is uniek. Daarom plakken wij geen labels, maar vragen wij u om te vertellen wat er speelt en brengen dat in kaart. Samen kijken we waar het beter kan in uw leven en welke zorg en ondersteuning daarbij welkom zijn.

Het mooie van Connecting Hands is dat wij u zelf kunnen helpen, maar ook verbinding hebben met gespecialiseerde partners. Zo kunnen we altijd maatwerk leveren. En als een oplossing niet meteen voorhanden is, dan zoeken we net zo lang tot u de hulp krijgt die nodig is. Want wij staan naast u. Daarom regelen wij alles, van aanvragen, zorg en begeleiding tot en met praktische zaken als verzekeringen of vervoer.
 
 
 
 
  

Contactinformatie

Schranskerk in de stad 058-21 67 419Schrans 928932NH Leeuwarden www.connectinghands.nlLaatste controle: mei 2021

Plan route

Toegankelijkheid

Toegankelijk: Ja

Openingstijden

Documenten

Hulpaanbod

Ambulante hulpverlening

Connecting Hands biedt ambulante hulpverlening aan kinderen, jong volwassenen, volwassenen en systemen (gezinnen, partners) die problemen ervaren op psychisch, verstandelijk, opvoedkundig, relationeel, sociaal of maatschappelijk gebied.

Begeleid Wonen in een beschermde woonomgeving

Connecting Hands biedt Begeleid Wonen in een beschermde woonomgeving aan jong volwassen en volwassen met LVG- of GGZ problematiek of een combinatie van beide. De cliënten zijn (nog) niet in staat zelfstandig te wonen, kunnen zich niet op eigen kracht handhaven in de samenleving. In een...

Gezinscoaching

Dit kan in een persoonlijk gesprek met u besproken worden.

Individuele ondersteuning en training op maat

Dit zal in een persoonlijk gesprek met u besproken worden.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Psycholoog of psychiater GGZ-instelling
Vergelijk hulpaanbod