Algemene informatie Contract met de gemeente

Reactivering Heerenveen is een onderdeel van MindUp wat bestaat uit twee locaties in Heerenveen en een kleine afdeling in St Nicolaasga op het gebied van tuinbouw en groenonderhoud. De eerste bevindt zich de Uhlweg 5a, de tweede op de Kastanjelaan 1 en de laatste op de Bouwen 17 in St Nicolaasga MindUp biedt begeleiding op maat voor mensen met psychische en psychosociale problemen die op zoek zijn naar werk dat bij hen past. We helpen bij het vinden van een goede werkplek én bieden daarbij de begeleiding die nodig is. We gaan uit van iemands talenten en mogelijkheden en helpen om er het beste uit te halen.

We beschikken over een breed netwerk op het gebied van leer- en werkervaringsplekken bij externe bedrijven. Als een werkplek bij een extern bedrijf nog niet haalbaar is, hebben we diverse werkervaringsplekken. Een werkbegeleider met gedegen vakkennis biedt ondersteuning en begeleiding tijdens het werk. En de trajectbegeleider begeleid het gehele traject.

De werkplekken zijn heel divers: van administratief werk tot houtwerkplaats en van bedrijfsrestaurant tot ICT-werkplek of webwinkel. We hebben de werkplekken in Heerenveen zijn onderverdeeld in verschillende categorieën:

Dienstverlening, Restaurant en catering, Receptie en administratie
Winkels en webshop Klussenteam/Tuinbouw en groenonderhoud
Transport Houtbewerking Inpak- en montagewerk en Autoreparatie
Leefstijlactiviteiten, cursussen en trainingen

Contactinformatie

hoekpand/ deel van ander bedrijf 088-33 65 666 (Kastanjelaan) 0513-46 85 10 (Uhlweg en St nicolaasga)Uhlweg 5A8441AG HeerenveenLaatste controle: mei 2021

Plan route

Toegankelijk

Toegankelijk: Rolstoeltoegankelijk
Rolstoeldoorgankelijk
Lift of traplift aanwezig
Aangepast sanitair, aangepast toilet

Openingstijden

Hulpaanbod

Dagbesteding

Werken Voor mensen met psychische en psychosociale problemen is het niet altijd vanzelfsprekend om een reguliere baan te hebben of om zelf andere mensen op te zoeken. Als je een tijd niet hebt kunnen werken, mis je bijvoorbeeld dagelijkse structuur en contact met anderen. De afstand naar een...

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Dagactiviteitencentrum
Vergelijk hulpaanbod