Gemeenten Noardeast-Fryslân en Dantumadiel

Logo van Gemeenten Noardeast-Fryslân en Dantumadiel

Algemene informatie

Heeft u vragen of zaken op het gebied van welzijn, zorg, participatie of inkomen?

De medewerkers die hieraan werken, doen dat vanuit het gemeentehuis in Damwâld. Bij het gebiedsteam kunt u net als voorheen een afspraak maken op een van de gemeentehuizen of in voorkomende gevallen (meestal op het gebied van zorg) bij u thuis. Voor vragen op het gebied van welzijn, zorg, participatie of inkomen kunt u contact opnemen via het algemene telefoonnummer (0519) 29 88 88, optie 1. Voor vragen op het gebied van inkomen kunt u ook tijdens openingstijden langskomen bij de balie Zorg en Ondersteuning in het gemeentehuis te Damwâld.

Een bezoek aan het gemeentehuis in Damwâld is op dit moment alleen bij dringende zaken nog op afspraak mogelijk. Het maken van een afspraak kan uitsluitend telefonisch via (0519) 29 88 88. 

Contactinformatie

Gemeentehuis 0519-29 88 88Hynsteblom 49104BR Damwâld www.dantumadiel.frl www.noardeast-fryslan.nlLaatste controle: maart 2021

Plan route

Postadres
Postbus 139290AA Kollum

Toegankelijk

Gehandicaptenparkeerplaats(en)
Toegankelijk: Rolstoeltoegankelijk

Openingstijden

Let op! Voor de vrijdagmiddag hebben we een aangepaste telefonische bereikbaarheid(12.00 uur - 17.00 uur. Heeft u een vraag aan het Gebiedsteam met betrekking tot jeugdzorg, toets 1.

U heeft gemiddeld binnen een minuut een medewerker aan de lijn. Uitgangspunt is dat wij 80% van alle vragen over producten en diensten direct afhandelen. Wanneer wij uw vraag niet direct kunnen beantwoorden, verbinden wij u door naar de juiste persoon. Mocht doorverbinden niet lukken, dan maken wij een terugbelnotitie aan. Uiteraard mag u ook zelf nogmaals bellen.

Een bezoek aan het gemeentehuis in Damwâld is alleen bij dringende zaken nog op afspraak mogelijk. Het maken van een afspraak kan uitsluitend telefonisch via (0519) 29 88 88. 

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Gemeentelijke dienst of loket Gemeente Evenementenbureau
Vergelijk hulpaanbod