Algemene informatie

Stichting Precious richt zich met name op arme inwoners in Noordoost Friesland. Om die mensen te bereiken worden contacten gezocht en onderhouden met plaatselijke/regionale organisaties zoals voedselbanken, kerken en andere organisaties die zich richten op praktische en geestelijke hulpverlening. Tevens wordt gebruik gemaakt van persoonlijke netwerkcontacten en vrijwilligers.

Stichting Precious biedt praktische hulp, bijvoorbeeld door goederen, gratis kleding beurzen, warme maaltijden, in de eerste levensbehoeften van mensen met een minimum inkomen. Daarnaast ondersteunt stichting Precious echtparen op geestelijk gebied.

Contactinformatie

 06-11 13 49 08Bûterblom 299104JH Damwâld www.stichtingprecious.nlLaatste controle: augustus 2020

Plan route

Contactpersoon

Hulpaanbod

Echtparen cursussen en bijeenkomsten

De cursus is de Mariage Course. Tijdens deze cursus leren deelnemers de fundamenten van een huwelijk te kennen. Door praktische opdrachten leren de echtparen op elkaar gericht te zijn en daardoor hun huwelijk re versterken / verdiepen.

Goederen voor eerste levensbehoeften

Door wekelijkse bezorging van voeding bijvoorbeeld brood, zuivel, vlees aan huis ontstaan waardevolle contacten

Gratis kledingbeurzen

Door organisatie gratis kleding beurzen, maandelijkse warme maaltijden (gezellig etentje), wekelijkse brood route, huisbezoeken. De gratis kledingbeurzen worden 1 maal per jaar georganiseerd. Er wordt in Damwoude een locatie gehuurd vanwaaruit de kledingbeurs plaats vindt.

Warme maaltijd Gezellig Etentje

Maandelijks worden mensen via hun voedselpakket en via persoonlijke contacten uitgenodigd voor een gratis Gezellig Etentje in Damwoude. Stichting Precious is in de eerste helft van 2017 gestart met vier gezellige etentjes. Het is gebleken dat er behoefte is aan dit aanbod en daarom gaat Stichting...

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Religieuze instelling Belangenorganisatie Welzijnswerk
Vergelijk hulpaanbod