Present Noord Oost Friesland

Dokkum

Algemene informatie Algemene voorziening

We geloven dat mensen best bereid zijn om zich in te zetten voor de ander en de samenleving. De kloof tussen die bereidheid en het daadwerkelijk in actie komen is voor veel mensen (te) groot. Er is een brug, een verbindende schakel nodig. Present wil die schakel zijn.

Missie: Een brug slaan tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden.

Visie: Een beweging op gang brengen in Noordoost Friesland waarbij steeds meer mensen het vanzelfsprekend vinden om naar elkaar om te zien.

Wij doen dit door projecten te organiseren voor groepen vrijwilligers, die de handen uit de mouwen steken op praktisch of sociaal gebied, voor kwetsbare mensen die wel wat hulp kunnen gebruiken.

Hulpverleners kunnen een hulpvraag van hun client aanmelden, vrijwilligers kunnen zich als groep (of evt als individu) aanmelden voor een eenmalig project.

Contactinformatie

 06-12 97 82 02 stichtingpresent.nlLaatste controle: april 2021

Postadres
Postbus 199100AA Dokkum

Hulpaanbod

Bemiddelen tussen vrijwilligers en hulpvragers

Present slaat een brug tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Als makelaar in vrijwilligerswerk bieden wij de mogelijkheid voor vrijwilligers om zich in de eigen woonplaats in te zetten voor mensen die te maken hebben met armoede, een slechte...

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Vergelijk hulpaanbod