Algemene informatie

De Kasparhoeve is een kleinschalig georganiseerde jeugdhulpaanbieder voor kinderen en jongeren met een psychiatrische diagnose en/of een licht verstandelijke beperking. De Kasparhoeve is een gecontracteerde jeugdhulpaanbieder in het kader van de aanbesteding jeugdzorg Groninger gemeenten.

De Kasparhoeve heeft twee woonlocaties in de provincie Groningen, te weten 1 in Enumatil ( beschermd groepswonen met 10 plekken ) en 1 in Zuidhorn ( begeleid zelfstandig wonen  totaal 4 plekken ) en een traject ervarend leren in Tompa te Hongarije. De Kasparhoeve levert zorg in ZIN en heeft tevens een aantal onderaannemers welke logeren, dagbesteding, logeerplekken, individuele begeleiding jeugdige en gezin aan kunnen bieden.

Contactinformatie

jeughulpaanbieder 06-57 48 67 83 (Officemanager/secretariaat) 06-38 43 32 67 (Directie)Aduarderdiepsterweg 209745EM Groningen www.dekasparhoeve.nlLaatste controle: augustus 2021

Plan route

Toegankelijkheid

Toegankelijk: Ja

Contactpersonen

Hulpaanbod

Beschermd Wonen kinderen en jongeren met een Psychiatrische diagnose

Oplossingsgericht - laagdrempelig - kleine groepen - veel individuele aandacht

Logeermogelijkheden

Kleinschalige logeervoorziening.

Professionele begeleiding

Middels een individueel zorg en activiteitenplan worden afspraken gemaakt. Inhoud is gericht op ontwikkeling en gebaseerd op hulpvraag.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Zorgboerderij
Vergelijk hulpaanbod