Nieuws

Kom erbij! 27 september - 6 oktober

Wist u dat meer dan een miljoen Nederlanders zich sterk eenzaam voelt? Iedereen kan op enig moment in zijn leven met eenzaamheid geconfronteerd worden. Daarom is het belangrijk dat we samen een vuist maken tegen eenzaamheid. Dat doen we in de ‘Kom Erbij Week’! Doet u mee?

Lees meer

Minimagids 2018 (nieuw)

Hebt u een laag inkomen?

Lees meer

JOBINDER: extra kosten gemaakt?

Extra telefoonkosten gemaakt, zelf uw kind met de auto naar school gebracht? Jobinder biedt de mogelijkheid om compensatie aan te vragen voor onkosten die u hebt gemaakt in de periode van 8 tot en met 26 januari 2018 als gevolg van de opstartproblemen. U kunt dit aanvragen via een formulier op de website van Jobinder.

Lees meer

Sporten met een beperking…en daardoor extra vervoerskosten?

Sporten en voldoende bewegen is voor iedereen gezond. Heeft u een beperking? Dan hoeft u het bewegen niet te laten. U kunt vaak meer dan u denkt! Sporten en bewegen geeft zelfvertrouwen en een goed gevoel. U ontmoet andere mensen, u doet mee en bewegen is natuurlijk gewoon leuk!

Lees meer

Korting op uw zorgpremie

Zorgpremie en gemeentelijke korting AV-Frieso 2018 bekend.

Lees meer

Kraambank

Isis Kraamzorg heeft een eigen Kraambank. Als je een babyuitzet niet zelf kunt betalen, kun je een beroep doen op de Kraambank. Wij zamelen tweedehands babykleding en -artikelen in en geven die via de Kraambank door aan gezinnen die het nodig hebben.

Lees meer